dilluns, 9 d’abril del 2012

CONCENTRACIÓ A TERRASSA

El dimarts 3 d'abril va tenir lloc una concentració de suport al Dani,  davant de l'ajuntament de Terrassa, on vam rebre el suport de molts amics i companys seus. Es va fer una recollida de signatures.


















TerrassaDigital: La família del jove detingut a la vaga general rep el suport de 140 entitats 




COMUNICAT DE LA FAMÍLIA EL DIA DE LA CONCENTRACIÓ

En primer lloc agrair-vos de part de la família l'estar aquí amb nosaltres, així com totes les mostres de suport que estem rebent de part dels seus professors, companys, amics, i de tota la gent que el coneix. Tots estan disposats a defensar la seva honorabilitat i el seu tarannà totalment contrari a la violència, tot testimoniant que el Dani que tots coneixem no és un brètol, sinó tot el contrari.
També agraïm el suport d'entitats, sindicats, partits polítics i, en especial, dels seus companys de la Facultat que s'han mobilitzat per donar-li suport.
La família estem vivint un veritable malson des de que vam saber, a la matinada del dissabte 31 de març que ingressava a la presó. No podem admetre que se’l relacioni amb  els actes vandàlics que tots condemnem, ocorreguts a la tarda-vespre, i que van treure protagonisme a la gran manifestació  pacífica en la jornada de la vaga general contra la Reforma Laboral. Que ningú es pensi que demanem el suport  per alliberar un brètol eixelebrat ni un membre dels grups radicals responsables de la "violència gratuïta" que es va produir a la tarda als carrers de Barcelona.
El Dani, és estudiant de la Universitat de Barcelona, on cursa amb beca el segon curs de les carreres de Matemàtiques i Física. És membre de l'Associació d’Estudiants Progressistes, convocants de la jornada de vaga general del dia 29.
La família demanem que se li otorgui la presumpció d'innocència que té tot ciutadà i reclamem la seva posada en llibertat immediata.