dijous, 12 d’abril del 2012

ENS DONEU FORÇA

Són dies difícils i angoixants  per tots nosaltres, sobretot per a tu Dani. Hem d'escoltar com les autoritats  del nostre país, que haurien de vetllar per la igualtat de tots els ciutadans davant la llei, escampen per totes bandes a través dels mitjans de comunicació, sospites sobre la teva persona, mentre estàs empresonat. És doncs un gran consol, descobrir al nostre voltant tanta gent que ens tornen l'esperança, mostrant-nos el millor de si mateixos, posant-se al nostre lloc, compartint emocions i oferint-se a ajudar en el que faci falta. 
Tot es clarifica: sentim el caliu de l'amistat d'aquells que creuen en tu i en nosaltres i el de molta gent anònima que té criteri propi i sap que els drets civils han de defensar-se. No ens afecta el gest mesell d'aquells que aparten la mirada -una mentida repetida mil vegades pot semblar una veritat-.
Aquest  terrible mal tràngol ens ha fet descobrir que, quan el món et cau a sobre, treus forces de flaquesa gràcies a la convicció. I també gràcies a aquells que amb seriositat o amb afecte, fan tot el que està al seu abast per donar un cop de mà, per animar-te, per defensar-te, per fer-te somriure. Dani, entre tots et treure'm d'aquí.